10-те най-шокиращо-достоверни факта на радио Атлантик

Go down

10-те най-шокиращо-достоверни факта на радио Атлантик

Писане  Admin on Вто 29 Сеп 2009, 20:36
10-ТЕ НАЙ-ШОКИРАЩО-ДОСТОВЕРНИ ФАКТА

След продължило три месеца издирване на шокиращо-достоверни факти, лятното предизвикателство на Радио Атлантик и „Quiz Show“ определи 10-те най.

На 27-ми септември, в неделното издание на “Quiz Show”, компания на Ася Александрова беше жената обиколила света и познаваща лично голяма част от световните природни, исторически и архитектурни тайни - журналистката от вестник „Труд“ Маги Гигова.

Още в началото на своето гостуване Маги изрази истинската си благодарност към един от най-редовните слушатели на Радио Атлантик - Мовсес Алтонян, който преди близо година избра името на нейната най-нова книга „Маги, от Магелан“.

Изборът на Маги подреди своеобразния топ 10 по следния начин:

За откритието си, че маслото от бразилски орех се смята за най-доброто средство за смазване на часовници, Бойко Лазаров от София се сдоби с 10-тото място и ще се радва на един цял спа ден с любим човек в комплекс Макси.

Павел Панайотов зае 9-тата позиция и той също получи възможността да сподели с някого спа ден в комплекс Макси, заради разкритието, че арабските числа всъщност са творение на индийците, а арабите просто са ги пренесли в Европа.

А знаете ли, че първоначално Coca-Cola е трябвало да бъде зелена на цвят? За шокиращ факт номер 8 Ценка Дюлгярова от Троян получи пълен комплект с козметика от „Манхатън козметикс“.

Теодора Иванова Вълкова-Кирова от село Шкорпиловци, област Варна сподели истинската цена на любовта и срещу думите „I love you/ Обичам те“ сложи табелка от 370 262 лева. От Теодора – факт номер 7, а за нея – вторият пълен комплект с козметика от „Манхатън козметикс“.

Ако куклата Барби беше с реални размери, мерките й щяха да са 39-23-33, щеше да е висока 2.20 м, а вратът й щеше да е два пъти по-дълъг от човешкия. Фактът заел 6-та позиция донесе на Галя Петрова от София талон за почистване на мебели от фирма Бориван.

С принципа на Дирихле Иво Узунов от Ямбол изчисли, че в София има петима думи с абсолютно еднакъв брой косми на главите си. Затова Иво получи пълен комплект с мъжка козметика от „Манхатън козметикс“ и зае 5-то място в класацията на 10-те най-шокиращо-достоверни факта.

Мравките се протягат, след като се събудят от сън, твърди Бояна Иванова от София. Факт, заемащ позиция номер 4 и такъв, който донесе на Бояна един спа ден за двама в комплекс „Макси“.

Третото място е за това, което Петя Ангелова от Хасково е открила - създателят на автоматичната писалка Уолтър Хънт е изобретил и безопасната игла. Петя спечели пълен комплект с козметика от „Манхатън козметикс“.

Чували ли сте как гибоните пеят? Не! Е, сега поне вече знаете, че го правят... Фактът е на номер 2 и е откритие на Иван Иванов от Русе, който също вече има пълен комплект с мъжка козметика от „Манхатън козметикс“.

Голямата награда в кампанията „10-те най-шокиращо достоверни факта“ за лято 2009 спечели Ели Лазарова от София. Тя разкри истината за праза като герб на Уелс. Фактът заел почетното първо място донесе на Ели талон на стойност 400 лева от фирмата за професионално почистване „Бориван“.

avatar
Admin
Admin

Брой мнения : 221
Регистриран на : 11.08.2009
Местожителство : Bulgaria

Вижте профила на потребителя http://www.bgmedia.tk

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите